Jobba på Nyfiket 2018
Nyfiket på Rättviks Gammelgård
Öppettider Kafé

VAR MED OCH DRIV NYFIKET 2018!

 

Drömmer du om att ha en sommarsyssla utöver det vanliga? Brinner du för matlagning, musik, föreningsengagemang och lokal, ekologisk verksamhet? Vill du vara med och driva ett otroligt uppskattat sommarkafé på en fantastisk plats? Då kan du vara den vi söker inför verksamhetsåret 2018! Mitt i höstrusk och julförberedelser har planeringen inför sommarsäsongen 2018 dragit i gång i Kulturföreningen KAOS, som driver Nyfiket på Rättviks Gammelgård.

 

Vi letar nu efter nya härliga, drivna och entusiastiska personer, gärna med erfarenhet av kafé- och föreningsarbete, som vill vara med och driva planeringsarbetet under våren och sedan jobba i kaféet och med våra konserter under sommaren.

 

Hur funkar Nyfiket?

Tillsammans bestämmer och planerar vi allt som har att göra med kaféet och konsertverksamheten, från meny till ekonomi och marknadsföring. Under sommarveckorna bor och jobbar vi ihop på Gammelgården i Rättvik.

 

Intresserad? Klart du är! Kontakta oss på hej@kafenyfiket.se eller ring Sigrid Magnusdotter på 072-019 82 26 så berättar vi mer.

 

Senaste ansökningsdag: den 3 januari 2018, med CV och personligt brev!

länk: Läs om vår filosofi
Sommarens bostad?

Bo så här i sommar?

Person ur personalen med två tallrikar mat
kvällsdopp i siljan

Kvällsdopp efter jobbet?