Jobba på Nyfiket 2019
Nyfiket på Rättviks Gammelgård
Öppettider Kafé

VAR MED OCH DRIV NYFIKET 2019!

 

Drömmer du om att ha en sommarsyssla utöver det vanliga? Brinner du för matlagning, musik, föreningsengagemang eller hållbarhet på landsbygden? Vill du vara med och driva ett otroligt uppskattat sommarkafé på en fantastisk plats? Då kan du vara den vi söker inför verksamhetsåret 2019! Mitt i höstrusk och julförberedelser har planeringen inför sommarsäsongen 2019 dragit i gång i Kulturföreningen KAOS, som driver Nyfiket på Rättviks Gammelgård.

 

Vi letar nu efter nya härliga, drivna och entusiastiska personer, gärna med erfarenhet av kafé- och föreningsarbete, som vill vara med och driva planeringsarbetet under våren och sedan jobba i kaféet, med våra konserter och andra aktiviteter under sommaren.

 

Hur funkar Nyfiket?

Tillsammans bestämmer och planerar vi allt som har att göra med kaféet, konserter och övriga arrangemang, från meny till ekonomi och marknadsföring. Under sommarveckorna bor och jobbar vi ihop på Gammelgården i Rättvik. Och under hösten fortsätter arbetet med utvärdering och uppföljning.

 

Intresserad? Klart du är! Kontakta oss på hej@kafenyfiket.se eller ring Jennie på 0735021542 så berättar vi mer.

 

Senaste ansökningsdag är den 3e januari 2019, med personligt brev. Vi är extra intresserade av att få veta följande saker om dig:

 

- Har du erfarenheter av idéellt arbete/ föreningsengagemang?

 

- Hållbarhet och landsbygdsfrågor är jätteviktiga för oss, vad tänker du om det?

 

- Under sommaren bor vi och jobbar tätt inpå varandra, hur tror du det kommer funka för dig?

 

- Har du någon specialkompetens inom ljudteknik, grafisk design, bokföring, marknadsföring, köksvana (storkök, kafé etc.)?

 

- Varför skulle du vilja vara med och driva Nyfiket?

 

länk: Läs om vår filosofi
kvällsdopp i siljan

Kvällsdopp efter jobbet?

Person ur personalen med två tallrikar mat
Sommarens bostad?

Bo så här i sommar?