Jobba på Nyfiket 2020
Nyfiket på Rättviks Gammelgård
Öppettider Kafé

VAR MED OCH DRIV NYFIKET 2020!


Drömmer du om att ha en sommarsyssla utöver det vanliga? Brinner du för matlagning, musik, föreningsengagemang och lokal, ekologisk verksamhet? Vill du vara med och driva ett otroligt uppskattat sommarkafé på en fantastisk plats? Då kan du vara den vi söker! 


Mitt i höstrusk och julförberedelser har Kulturföreningen KAOS, som driver Kafé Nyfiket på Rättviks Gammelgård, dragit igång planeringen inför verksamhetsåret och sommarsäsongen 2020. Vi letar nu efter nya härliga, drivna och entusiastiska personer, gärna med erfarenhet av kafé- och föreningsarbete, som vill vara med och driva planeringsarbetet under våren, och sedan jobba i kaféet, och med våra konserter, vår hantverksbutik och andra event under sommaren.


Hur funkar Nyfiket?

Under våren planerar och bestämmer vi tillsammans allt som har med Nyfiket att göra. Det handlar om allt från att sätta menyn, boka artister och kontakta lokala leverantörer, till att preppa marknadsföring, ekonomi och schemaläggning inför sommaren. Under sommarveckorna jobbar vi sedan ihop på Gammelgården i Rättvik, där vi också bor alla tillsammans. Och under hösten fortsätter arbetet med utvärdering och uppföljning.


Intresserad? Klart du är! Kontakta oss på hej@kafenyfiket.se eller ring Josefine Henman på 0739 98 64 73 så berättar vi mer.


Senaste ansökningsdag är den 3e januari 2020, med CV och personligt brev. Vi är extra intresserade av att få veta följande saker om dig:

 

  • Har du erfarenheter av idéellt arbete eller föreningsengagemang? 
  • Hållbarhet och landsbygden är jätteviktigt för oss, vad tänker du kring de frågorna?
  • Under sommaren bor vi och jobbar tätt inpå varandra, hur tror du att det kommer funka för dig?
  • Har du någon specialkompetens inom ljudteknik, grafisk design, bokföring, marknadsföring, köksvana (storkök, kafé), etc?
  • Varför skulle du vilja vara med och driva Nyfiket?
länk: Läs om vår filosofi
kvällsdopp i siljan

Kvällsdopp efter jobbet?

Person ur personalen med två tallrikar mat
Sommarens bostad?

Bo så här i sommar?