Kontakt
Nyfiket på Rättviks Gammelgård
Öppettider Kafé

Hitta hit

 

Gång: Om du går från stan, gå via Rättviks Camping och följ stigen längs stranden mot kyrkan. Följ skyltarna mot Gammelgården, förbi kyrkan och stiftsgården, därefter viker du av åt höger vid skylten mot Gammelgården och över järnvägspåret och så ser du Gammelgården där Nyfiket ligger på höger sida.

 

Bil:

Från Rättvik: Följ riksväg 70 mot Mora, när du kommer ut ur Rättvik vid korsningen Sjubergsvägen tar du vänster in på vägen och följer den 500 m så ligger Gammelgården på vänster sida.

 

Från Mora: Följ riksväg 70 mot Rättvik, strax innan rättvik tar du höger in på Sjurbergsvägen och följer den 500 m så ligger Gammelgården på vänster sida.

 

Parkering finns precis utanför Gammelgården, samt på ängen på motsatt sida med infart vid P-skylten.

 

Kollektivt: Buss 352, som går mellan Rättvik centrum till Tammeråsen, stannar på hållplatsen Stiftsgården. Följ sedan Sjurbergsvägen mot Sjurberg ca 300 meter så är du vid Gammelgården. .

Tillgänglighet

 

Försäljningsdisken och innergården är tillgängliga med rullstol, men marken är något ojämn (gräsmatta och grusgång). Till sittplatser inomhus och hantverksbutiken är det tre trappsteg. Tillgängliga toaletter finns tyvärr ej och heller inte hörhjälpmedel. Kontakta oss gärna om du har frågor angående tillgänglighet.

länk: facebook
länk: instagram

Sociala medier

 

För regelbunda uppdateringar om vad som händer och fina bilder så följ oss på Facebook och Instagram.

Tagga gärna dina bilder med #nyfiket

Kontakta oss

 

 

Telefon (under säsong): 0248 514 45

 

hej@kafenyfiket.se

Adress

 

Gammelgården, Sjurbergsvägen 1, 795 32 Rättvik

Kontaktpersoner på Nyfiket

 

 

Leverantörskontakt:

Sigrid Magnusdotter

sigridmagnusdotter@hotmail.com

072-0198226

 

Artistkontakt:

Lovisa Mannela

lovisa.mannela@gmail.com

070-3010864

 

Vill du spela hos oss: ladda ner boknings-lathunden och mejla oss på hej@kafenyfiket.se

 

 

Eftersom vi är flera som driver Nyfiket, och vi alla har det som ett sidoprojekt, är det inte säkert att du får tag i just den person du söker. Men vi är en liten organisation där alla vet det mesta om verksamheten, så det går oftast bra att prata med vem som helst av oss.

 

Tveka inte att kontakta oss!