Kontakt
Nyfiket på Rättviks Gammelgård
Öppettider Kafé

Hitta hit


Gång: Om du går från stan, gå via Rättviks Camping och följ stigen längs stranden mot kyrkan. Följ skyltarna mot Gammelgården, förbi kyrkan och stiftsgården, därefter viker du av åt höger vid skylten mot Gammelgården och över järnvägspåret och så ser du Gammelgården där Nyfiket ligger på höger sida.


Bil:

Från Rättvik: Följ riksväg 70 mot Mora, när du kommer ut ur Rättvik vid korsningen Sjubergsvägen tar du vänster in på vägen och följer den 500 m så ligger Gammelgården på vänster sida.


Från Mora: Följ riksväg 70 mot Rättvik, strax innan rättvik tar du höger in på Sjurbergsvägen och följer den 500 m så ligger Gammelgården på vänster sida.


Parkering finns precis utanför Gammelgården, samt på ängen på motsatt sida med infart vid P-skylten.


Kollektivt: Buss 352, som går mellan Rättvik centrum till Tammeråsen, stannar på hållplatsen Stiftsgården. Följ sedan Sjurbergsvägen mot Sjurberg ca 300 meter så är du vid Gammelgården. .

Tillgänglighet


Försäljningsdisken och innergården är tillgängliga med rullstol, men marken är något ojämn (gräsmatta och grusgång). Till sittplatser inomhus och hantverksbutiken är det tre trappsteg. Tillgängliga toaletter finns tyvärr ej och heller inte hörhjälpmedel. Kontakta oss gärna om du har frågor angående tillgänglighet.

Sociala medier


För regelbunda uppdateringar om vad som händer och fina bilder så följ oss på Facebook och Instagram.

Tagga gärna dina bilder med  #nyfiket

länk: facebook
länk: instagram

Kontakta ossTelefon (under säsong): 073 059 64 26


hej@kafenyfiket.se

Adress


Gammelgården, Sjurbergsvägen 1, 795 32 Rättvik

Kontaktpersoner på NyfiketLeverantörskontakt:

Uppdateras inom kort

Skicka gärna ett mail sålänge


Artistkontakt:

Uppdateras inom kort

Skicka gärna ett mail sålängeEftersom vi är flera som driver Nyfiket, och vi alla har det som ett sidoprojekt, är det inte säkert att du får tag i just den person du söker. Men vi är en liten organisation där alla vet det mesta om verksamheten, så det går oftast bra att prata med vem som helst av oss.


Under höstern och vintern har vi uppehåll i arbetet och därför kan det dröja lite innan vi har möjlighet att svara på mail. Men tveka inte att ändå höra av er, vi återkommer så fort vi kan!