DRIV NYFIKET MED OSS!


Vill du ha en sommarsyssla utöver det vanliga? Brinner du precis som vi för matlagning, musik, föreningsengagemang och lokal, ekologisk verksamhet? Vill du vara med och driva ett uppskattat sommarkafé på en drömmig plats? Då kan du vara den vi söker! 


Mitt i höstrusket har Kulturföreningen KAOS, som driver Kafé Nyfiket på Rättviks Gammelgård, dragit igång planeringen inför verksamhetsåret och sommarsäsongen 2021. Vi letar nu efter nya härliga personer, gärna med erfarenhet av kafé- och föreningsarbete, som vill vara med och driva Nyfiket 2021.

HUR FUNKAR NYFIKET?


Nyfiket drivs av Kulturföreningen KAOS. Alla som arbetar på Nyfiket är medlemmar i föreningen, som drivs som en platt organisation. Under våren arbetar vi ideellt med att tillsammans planera och bestämma allt som har med Nyfiket att göra. Det handlar om allt från att sätta menyn, boka artister och kontakta hantverkare som vill sälja i vår butik, till att preppa marknadsföring, ekonomihantering och schemaläggning inför sommaren. Under sommarveckorna jobbar vi sedan ihop på Gammelgården i Rättvik, där vi också bor allihopa tillsammans. Och under hösten fortsätter arbetet med utvärdering och uppföljning.

INTRESSERAD? KLART DU ÄR!


Intresserad? Klart du är! Kontakta oss på hej@kafenyfiket.se eller ring Tuva Jönson på 076 84 91288 så berättar vi mer.


Senaste ansökningsdag är den 3e januari 2021, med CV och personligt brev. Vi är extra intresserade av att få veta följande saker om dig:

 

  • Har du erfarenheter av idéellt arbete eller föreningsengagemang? 
  • Hållbarhet och landsbygden är jätteviktigt för oss, vad tänker du kring de frågorna?
  • Under sommaren bor vi och jobbar tätt inpå varandra, hur tror du att det kommer fungera för dig?
  • Har du någon specialkompetens inom ljudteknik, grafisk design, bokföring, marknadsföring, köksvana (storkök, kafé), etc?
  • Varför skulle du vilja vara med och driva Nyfiket?


Vi sparar din ansökan med eventuella personuppgifter i ett halvår efter att ansökningstiden gått ut. Sedan kommer de att raderas. Hör av dig till oss om du inte vill att vi sparar dina personuppgifter eller vill ändra något under den tiden.